0
Troli Beli-belah
Padam semua item
Teruskan untuk menghantar pertanyaan
*
*
*

Manipulator Rahim dan Delineator Faraj Boleh Dipakai

Manipulator Rahim dan Delineator Faraj Boleh Dipakai ditunjukkan untuk kegunaan oleh pakar bedah dalam prosedur laparoskopi di mana manipulasi rahim dan visualisasi kedudukan forniks faraj untuk hirisan kolpotomi diperlukan, dan untuk mengekalkan pneumoperitoneum semasa penutupan vault faraj.


APA YANG ANDA CARI?
*
Medan ini diperlukan
Jumlah kuantiti yang anda perlukan
*
Medan ini diperlukan
*
Medan ini diperlukan
Ralat format e-mel
Disebabkan ketidakstabilan emel, anda mungkin terlepas surat-menyurat kami. Sila berikan nombor telefon anda untuk hubungan alternatif.
Medan ini diperlukan
Maklumat telefon salah!
Hantar Mesej
imej mask_layer_close
Manipulator Rahim dan Delineator Faraj Boleh Dipakai
Manipulator Rahim dan Delineator Faraj Boleh Dipakai
Manipulator Rahim dan Delineator Faraj Boleh Dipakai
Butiran Produk

YangManipulator Rahim dan Delineator Faraj Boleh Dipakaisesuai untuk digunakan dalamHisterektomi Faraj Berbantu Laparoskopi(LAVH),Histerektomi Laparoskopi Menyeluruh(TLH), Minilaparotomi Histerektomi, Ligasi Tiub Laparoskopik atau Laparoskopi Diagnostik, antara pembedahan laparoskopi yang lain, untuk memanipulasi rahim. Selain itu, ia boleh digunakan untuk menutup faraj selepas hirisan faraj bagi mengekalkan pneumoperitoneum.

imej.png


IFU

IFU.pdf


Produk berkaitan
Berita berkaitan
Bertanya Sekarang
Nama:*
Mudah alih:
E-mel:*
Mesej:*
Kod pengesahan:*
  
Produk berkaitan
Berita berkaitan
Produk lain
    logo_bawah

    Pekerja di Surgitools sentiasa memberi tumpuan kepada keselamatan pesakit dan keberkesanan produk dan perkhidmatan, serta menekankan kepuasan pelanggan.

    • bottom_noraml_ico1
    • bottom_noraml_ico2
    • bottom_noraml_ico3
    • bottom_noraml_ico4
Hak Cipta © 2026 Surgitools Medical Instruments Co., Ltd.Semua hak cipta terpeliharaPeta Laman Semua tag Direka oleh Internet Zhonghuan